Tervezés alatt

2012.11.14. 15:29

Hamarosan ismét ránk köszönt a tél. A téllel együtt érkezik a Karácsony is.

Karácsony pedig nem múlha el szeretet és adomány nélkül.

Nem tudom, hogy hányan emlékeztek az előző évi akciónkra. Ha nem túl sokan, akkor itt egy kis ízelítő, ha pedig emlékeztek, akkor pedig érdemes feleleveníteni, hiszen a mások megsegítése nagyon jó érzés. Mi is így gondoljuk ezt.

Az előző évi karácsonyra azt találtuk ki, hogy mindenki, aki lájkolja a P.D.S. - Performance Dance Show facebook oldalát, az a lájkolásával 10 Ft-ot adományoz a Piros Orr Bohócdoktoroknak. A 10 Forintokat a tánccsoport tagjai adták össze saját zsebükből. Ezen kívül Komlón az egyik szépségápolási szalonban volt elhelyezve egy zöld kismalac persely, melybe színtén lehetett adományokat tenni.

Karácsonyig összesen több, mint 16 ezer forint gyűlt össze, amit mi el is utaltunk a Bohócdoktoroknak, akik válaszlevelükben nagyon hálásak voltak a tevékenységünkért és mindannyiunk segítő szándéka miatt.

Természetesen a lájkolók között is volt még egy nyereménysorsolás. A sorsoláskor egy fő nyert tőlünk egy dedikált, fényképes bögrét. A nyertes akko Szabó Szabina lett.

Ezt a hagyományunkat szeretnénk tovább folytatni. Úgyhogy ismét összedugjuk a fejünket és valami nagyszabású dologal rukkolunk elő, amihez várjuk a TI segítségeteket is.

Hamarosan már nem a tervekkel, hanem a kész tényekkel fogunk jelentkezni! :)

Addig is

All for L. O. V. E.

A bejegyzés trackback címe:

https://performancedanceshow.blog.hu/api/trackback/id/tr784907047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása