Merész Lépésre készül a P.D.S. – Performance Dance Show!




A P.D.S. – Performance Dance Show merész lépésre szánta el magát! Óriási Karácsonyi Akcióra készül!

Az egyeztetések után megtörtént a döntés. A P.D.S. – Performance Dance Show tagjai úgy döntöttek, hogy Karácsony alkalmából összefogást kezdeményez. A Piros Orr Bohócdoktorok munkáját kívánja adományával segíteni.

Ebben a P.D.S. – Performance Dance Show rajongóinak van a legnagyobb szerepe! Mindenki, aki lájkolja a P.D.S. – Performance Dance Show facebook oldalát 10 forinttal járul hozzá a Piros Orr Bohócdoktorok és ez által a beteg gyermekek adományához. A pénzt a tagok adják össze és december 23-án, 12:00-kor utalják el a Piros Orr Bohócdoktorok számlaszámára.

Most úgy érzed, hogy mivel Te már lájkoltad az oldalt, így nincs lehetőséged segíteni? Megnyugtatunk mindenkit! Te már segítettél. Az eddigi oldalt lájkolókat úgy vesszük, hogy már segítettek. Így el is különítettük az Ő részüket! Jelenleg így a Karácsonyi adományos „perselyünkben” 630 Forint csörög. Ez már biztos, hogy szebbé teszi a karácsonyukat.

Ezen felül tudsz nekünk és ez által nekik segíteni? Igen! Mindenféleképp! Nincs semmi különleges dolgod, csak megosztani ezt a post-ot, és kérni mindenkit, hogy lájkolja a P.D.S. – Performance Dance Show facebook oldalát.  

Kevésnek érzed ezt a segítséget? Még mindig tudsz mit tenni. Lehetőséged van külön adománnyal támogatni a beteg gyerekeket és a Piros Orr Bohócdoktorok munkáját! Erről bővebb információt kérdezhettek a performancedanceshow@indamail.hu e-mail címen. Itt tudunk adni egy számlaszámot, ahová el tudjátok küldeni a külön adományokat, melyet mi továbbítunk a Piros Orr Bohócdoktorok számlaszámára december 23-án.

A P.D.S. – Performance Dance Show sem lesz hálátlan! Az összes lájkoló között december 24-én este 6-kor kisorsol egy dedikált ajándékot. Mi három lehetőséget kínálunk mindenkinek. Dedikált bögrét, dedikált fényképet vagy egy dedikált pólót. (Természetesen minden termékünkön a P.D.S. – Performance Dance Show tagjainak képe szerepel! :) )
Viszont, hogy ne mi határozzuk meg, hogy melyik legyen a nyeremény, melyet kisorsolunk, ezért ezt egy rövid facebook kérdésben tesszük fel nektek, melyet ide kattintva értek el. -->
 Választok ajándékot!

 

A lájkokat december 22-ig van módunkban adományként értelmezni!

 

 

Adakozz a szeretet ünnepére a beteg gyerekekért!



Segíts, hogy segíthessünk!

 

 

Köszönettel:

 

 

A P.D.S. – Performance Dance Show tánccsoport minden tagja

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://performancedanceshow.blog.hu/api/trackback/id/tr613415981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibay 2011.11.29. 07:56:55

Fel szeretném hívni mindenkinek a figyelmét, hogy ennek a post-nak a lájkolása NEM SZÁMÍT BELE a 10 forintos adományba!!!
A P.D.S. - Performance Dance Show FACEBOOK oldalának Lájkját tudjuk csak elfogadni!
FACEBOOK OLDALUNK LINKJE: www.facebook.com/pages/PDS-Performance-Dance-Show/141237305968840

Köszönjük!
süti beállítások módosítása